• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • І на українському олімпі з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше!

І на українському олімпі з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше!

2024-04-12

Фейсбук від 12.04.2024 "І на українському олімпі з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше!"

Ні для кого не секрет, що наш Холодногірський район дуже багатий на обдарованих дітей. Їхні таланти різноманітні, вражаючі, унікальні…
Учні Харківського ліцею № 152 вкотре продемонстрували свій хист і жагу до перемоги. Лапшина Вероніка, учениця 4-А класу, у Відкритому благодійному фестивалі з бальних танців „Полтавський вальс 2024” здобула перемогу в категоріях:
1 місце в категорії Ювенали-1,
3 місце в категорії Ювенали.
Учениця 1-Г класу Мороз Злата у танцювальному конкурсі "Березнева зірка" у складі колективу "Dancecentertwix" виборола 1 місце.
Ведман Анастасія, учениця 7-В класу, здобула перемогу у Всеукраїнському фестивалі грації та таланту , отримавши гран-прі в номінації "Перлина Країни Open", який проходив у м.Мукачево.
Учениця 2- Б класу Бердиєва Мирослава на змаганнях у м. Києві з черлідингу посіла 2 місце.
Бабіч Євгеній, учень 3-В класу, здобув 2 місце у Обласному турнірі з боротьби САМБО серед юнаків та дівчат у ваговій категорії до 38 кг.
На кожному кроці ми бачимо спалахи дитячих талантів, вправних і впевнених, боязких і сором’язливих, але кожному з них приділяють неабияку увагу. Віримо, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть, а дорослі, які взялися за таку благородну справу, будуть їм у цьому допомагати. І на українському олімпі з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше!!!

Кiлькiсть переглядiв: 16