• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учні 7- 8 класів взяли участь у Всеукраїнській інформаційно- просвітницькій акції " Національний тиждень читання. Тиждень поезії"

Учні 7- 8 класів взяли участь у Всеукраїнській інформаційно- просвітницькій акції " Національний тиждень читання. Тиждень поезії"

2024-03-25

Фейсбук від 25.03.2024 " Учні 7- 8 класів взяли участь у Всеукраїнській інформаційно- просвітницькій акції " Національний тиждень читання. Тиждень поезії""

Учні 7- 8 класів взяли участь у Всеукраїнській інформаційно- просвітницькій акції " Національний тиждень читання. Тиждень поезії".Тема тижня- "ДІМ". Думаючи про сім'ю, про родину, ми найчастіше згадуємо дім свого дитинства- батьківську хату. Рідна домівка - це те місце, за яким тужить наша душа, до якого притягує незрозуміла сила. Дім- це стан душі. Особливо зараз! Ця акція важлива для всіх українців,але особливо важлива тема дому для наших захисників, які боронять нашу землю від ворогів і сумують за своїми рідними домівками.Багато мирних жителів через війну втратили своє житло або були змушені покинути його. А серце щемить і проситься додому. Народна мудрість говорить :" Всі дороги ведуть додому".
Читанням віршів учні 7- 8 класів хочуть нагадати всім, що є на землі священне місце- наш дім, наша рідна хата, наше все! Задля цього треба жити, боротися і перемагати, щоб знову кожен відчув тепло і затишок рідного дому. І читання поезії нам в цьому допоможе.
#тижденьпоезії2024

Кiлькiсть переглядiв: 1