• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Щоб канікули були веселими й корисними, необхідно пам 'ятати про безпечну поведінку

Щоб канікули були веселими й корисними, необхідно пам 'ятати про безпечну поведінку

2023-12-30

Фейсбук від 30.12.2023 "об канікули були веселими й корисними, необхідно пам 'ятати про безпечну поведінку"

Зимові канікули — пора відпочинку, свят та розваг. Але для того, щоб канікули були веселими й корисними, необхідно пам 'ятати про безпечну поведінку.
З метою попередження надзвичайних ситуацій, забезпечення учнів необхідною інформацією та навичками для безпечного і відповідального проведення канікулярного часу; надання конкретних порад та правил, що спрямовані на уникнення травматичних ситуацій; формування життєвої компетентності, вміння безпечно організовувати своє дозвілля в умовах воєнного стану класними керівниками 1-11 класів були проведені інструктажі з питань безпеки життєдіяльності перед початком зимових канікул, новорічних та різдвяних свят.
Із учнями були обговорені теми: порядок дій у разі оголошення про загрозу виникнення надзвичайної ситуації, у тому числі сигналу «Повітряна тривога», дотримання правил пожежної безпеки, техногенної безпеки та безпеки дорожнього руху, профілактики шлунково-кишкових захворювань, дотримання правил гігієни у період поширення епідемічних захворювань, поводження в громадських місцях з незнайомими людьми та підозрілими предметами, при користуванні громадським транспортом, безпечне перебування біля річок та водоймищ, що вкриті кригою, недопустимість використання піротехніки. Також, розглянуті питання щодо правил поведінки в умовах низьких температур, попередження випадків переохолодження та обморожень, порядку надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок нещасних випадків.
Вітаємо з настанням зимових канікул і бажаємо чудового проведення часу, яскравих емоцій, цікавого, веселого, корисного та безпечного відпочинку!

Кiлькiсть переглядiв: 19