• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Голова Асоціації ДЮГО учнівського самоврядування "Однодумці" Роман Овдієнко взяв участь у творчому проєкті "Kha Talents" від Kharkiv IT Cluster

Голова Асоціації ДЮГО учнівського самоврядування "Однодумці" Роман Овдієнко взяв участь у творчому проєкті "Kha Talents" від Kharkiv IT Cluster

2023-12-21

Фейсбук від 21.12.2023 "Голова Асоціації ДЮГО учнівського самоврядування "Однодумці" Роман Овдієнко взяв участь у творчому проєкті "Kha Talents" від Kharkiv IT Cluster"

Голова Асоціації ДЮГО учнівського самоврядування "Однодумці" Роман Овдієнко взяв участь у творчому проєкті "Kha Talents" від Kharkiv IT Cluster, що проходив у дистанційному форматі з 13 листопада по 15 грудня 2023 року.
Стратегічною метою молодіжного проєкту було розкриття потенціалу учасників та представлення командами своїх соціально важливих ініціатив.
Спікери проєкту не тільки розповідали, як працювати в команді та розподіляти працю між її учасниками, а й як ефективно вчити англійську мову та багато іншого.
У фіналі проєкту команда №2, в якій був Роман, представила проєкт ComPawsion, додаток для "всиновлення" тваринок. Цей соціально важливий проєкт допоможе безхатькам знайти свого господаря, а людям - домашнього улюбленця.
Ми сподіваємося, що долучення і впровадження таких проєктів стане початком великих ініціатив, які неодмінно знайдуть підтримку та втілення в нашому рідному місті.

Кiлькiсть переглядiв: 52