• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проходить Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проходить Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»

2023-12-12

Фейсбук від 12.12.2023 "Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проходить Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»"

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проходить Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства».

Основна її мета - привернення уваги до проблем подолання домашнього насильства, жорстокого поводження, підвищення рівня обізнаності громадян щодо форм насильства, алгоритми дії для потерпілих, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок та чоловік.

У рамках акції були проведені заходи, спрямовані на підвищення усвідомленості та створення безпечного середовища для кожного.

НАШІ ЗАХОДИ:
Лекції та презентації: Провели серію лекцій та презентацій, щоб поглибити розуміння проблеми насильства та розглянути шляхи профілактики.
Творчі проєкти: Організували тематичні творчий проєкт "Насильство - це не ок" , у якому учні висловлювали своє ставлення до питань насильства через творчі вияви.
Групові обговорення: Влаштували групові обговорення для обміну думками, досвідом та ідеями щодо подальших кроків.
Інформаційна кампанія: Розгорнули інформаційну кампанію в школі, щоб поширити усвідомленість та надати корисні рекомендації.

Нехай ця акція послужить нагадуванням, що наші слова та дії можуть мати глибокий емоційний вплив на тих, хто потребує підтримки. Будьмо один для одного джерелом сили та розуміння.
#16днівпротинасильства #БезпекаШколи #ВзаємнаПідтримка

Кiлькiсть переглядiв: 28