• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Допомагати тим, хто потребує, справа - добра й необхідна!

Допомагати тим, хто потребує, справа - добра й необхідна!

2022-12-29

Фейсбук від 29.12.2022 "Допомагати тим, хто потребує, справа - добра й необхідна!"

Допомагати тим, хто потребує, справа - добра й необхідна! Це стало доброю традицією для учнів, батьків та освітян нашої гімназії. І таких добрих, благодійних справ протягом цих буремних десяти місяців було у наших дітей чимало. Наші учні вже справжні волонтери і активно долучилися до Різдвяної благодійної акції Холодногірського району та Товариства Червоного хреста України «Від серця – до серця! Діти Харкова – дітям Ізюму», підготувавши найпрекрасніші подарунки, які передадуть до 1400 дітей постраждалого міста.
З кожним днем бажаючих взяти участь у Акції « Від серця – до серця! Діти Харкова – дітям Ізюму!» ставало все більше. У єдиному пориві всі разом приносили не тільки солодощі, а й дитячі книжки, шкільні приладдя, набори для творчості, різдвяні листівки, цікаві поробки, що зроблені власноруч, листи-підтримки для маленьких ізюмчан, які разом з дорослими перебувають у зруйнованому війною місті.
В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. До цієї людської мудрості хочеться додати, що не можна зламати місто, де є такі діти й дорослі, які перебуваючи у скрутному становищі, щиро й щедро діляться добротою з усіма, хто потребує цього ще більше. Ми дякуємо Вам і діти Ізюма неодмінно зрадіють Вашим найщирішим вітанням і таким чудовим подарункам! Нас не зламати! Мир обов'язково прийде в наш Дім!

Кiлькiсть переглядiв: 27