• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Правовий квест на базі Господарського суду Харківської області

Правовий квест на базі Господарського суду Харківської області

2017-04-21

/Files/images/2016-2017/novosti/aprel/pravoviy_kvest/(5).JPG


Галерея "21.04.2017 Було проведено правовий квест на базі Господарського суду Харківської області"

21 квітня 2017 р. було проведено правовий квест на базі Господарського суду Харківської області, в якому прийняли участь учні нашої гімназії: 9-Б класу Оридорога Михайло та Купцов Артем; 9-Г класу - Хричов Артем та Лисак Денис; вчитель історії та правознавства Харченко О.В.

Проводили захід суддя-спікер Господарського суду Харківської області, член Ради судів Суярко Тетяна Дмитрівна, її помічники та студенти-юристи.

Суддя Суярко Т.Д. ознайомила учнів з системою роботи Господарського суду. Студенти-юристи та помічники судді продемонстрували сценку про роботу суду. Учні 6-ті шкіл Холодногірського району розділилися на 2 команди з метою прийняти участь у правовому квесті, відвідати різні кабінети суду та знайти рішення завдань.

Учням було запропоновано розшифрувати ребус, юридичні рахунки, запитання вікторини, розминка, визначити види правопорушення, види юридичної відповідальності та у кінці квесту знайти мантію і молоток судді.

Команди виконали завдання, відвідали канцелярію, статистичний відділ, архів, організаційний відділ, кабінет Масельского, було знайдено речі судді.

У конференц-залі учні поставили багато цікавих і непростих запитань, показавши серйозну підготовку з права і зацікавленість у навчанні.

Такі заходи можуть стати у майбутньому основою для наукового співробітництва учнів, вчителів, студентів-юристів та представників юридичних професій. Саме така пропозиція прозвучала з боку усіх учасників квесту.

Кiлькiсть переглядiв: 123