• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тренінг «Як посилити команду для вдосконалення школи та зміцнення здоров’я учнів»

Тренінг «Як посилити команду для вдосконалення школи та зміцнення здоров’я учнів»

2017-04-05

/Files/images/2016-2017/novosti/aprel/trenng/(12).jpg

Галерея "05.04.2017 Тренінг «Як посилити команду для вдосконалення школи та зміцнення здоров’я учнів»"

Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» спільно з Міністерством освіти і науки України є партнером у виконанні освітнього компонентупроекту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні». В рамках освітнього компоненту у співпраці з провідними українськими фахівцями проект розробляє програму зміцнення здоров’я в пілотних школах Вінницької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Львівської,Полтавської, Харківської областей та м. Києва.

Відповідно до Плану реалізації освітнього компоненту проекту «Профілактика неінфекційних захворювань серед учнівської молоді», затвердженого Департаментом загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти України (Лист Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОЗ №2-2732 від 19.12.2016):

4-5 квітня 2017 року в м. Полтава відбувся тренінг «Як посилити команду для вдосконалення школи та зміцнення здоров’я учнів» для представників пілотних загальноосвітніх навчальних закладів:

- Красноградський багатопрофільний ліцей Красноградської районної державної адміністрації

- Лозівський навчально-виховний комплекс № 10 «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» Лозівської міської ради

- Харківська гімназія № 152 Харківської міської ради

Головна мета тренінгу – посилити команди пілотних шкіл для реалізації Планів вдосконалення загальноосвітнього закладу щодо профілактики неінфекційних захворювань та зміцнення здоров’я. Під час тренінгу будуть розглянуті основні проблеми та надана методична підтримка для вдосконалення системи шкільного харчування, уроків фізкультури та занять спортом, медичної служби школи, роботи з батьками та громадою ізалучення ресурсів.

Кiлькiсть переглядiв: 42